Thuis

ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Zizitechniek, Ltd is een belangrijke industriële pijpmontage en voorziet leverancier voor bouw, petrochemische stof en olieveldklanten van een flens.
Wij namen in de vervaardiging in dienst en de uitvoer van industriële pijpmontage 9 jaar, is onze producten verkocht aan 37 landen rond de wereld. Wij hebben een moderne en professionele die productieinstallatie, twee pakhuizen achter elkaar wordt gevestigd dichtbij de haven. Zij zijn de basis voor onze capaciteit om hoogte aan te bieden - kwaliteitsproducten en snelle levering.

Onze producten zijn hoofdzakelijk stuiklasmontage, gesmede pijpfitings en gesmede staalflenzen in roestvrij staal, koolstofstaal en legeringsstaal. Zij worden geproduceerd volgens de Amerikaanse normen van ASME/ANSI, de Normen van DIN Duitsland, de Japanse normen van JIS of als vereiste klant. Die producten worden wijd gebruikt in de petrochemische industrie, scheepsbouw, olieveld in oceaan, stroom of de stadsbouw.

Aangezien wij worden opgericht, zijn wij geconcentreerd om een professioneel globaal vervaardigingsbedrijf met beste producten en de dienst te zijn. Uiteindelijk worden wij sommige verwezenlijkingen na jaren van het harding het werken en presistence. 

Wij zullen altijd aandringen eerst op de het leiden doelstelling van „kwaliteit, de dienst opperste, redelijke prijs“. Op basis van onophoudelijk perfectie de huidige producten, ons bedrijf voortdurend op de productieve technologie vernieuwt, voorziet enorme klanten van allerlei superieure nieuwe goederen. Wij zijn bereid oprecht om met vrienden van alle gangen van het leven samen te werken om een betere toekomst tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Maart, 2010

De Zizitechniek wordt gevestigd. Het is een fabrikant en een exporteur van de montage van de staalpijp, en wij hebben een fabriek in Hebei-Provincie, China.

Mei, 2011

Wij bouwden het eerste pakhuis van ons voor het opslaan, het merken, het vernietigen en het schilderen.

Februari, 2015

Wij hebben een ander pakhuis in Shanghai. Daar slaan wij sommige montage van de roestvrij staalpijp en gesmede montage in algemeen gebruikte grootte op.

Maart, 2017

Erkend als kwaliteit heeft de fabrikant van pijpmontage in vasteland en overzee, sommige regelmatige samenwerkingsklanten.

Mei, 2019

Zizi tot dusver belast met de uitvoer van industriële pijpmontage 9 jaar, is onze producten wereldwijd verkocht aan 37 landen, vormt de meer dan 115 klantenaankoop ons, bereikten de kooporders 500.

......

China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : ZZ

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%

Products: Steel Pipe Fittings and Flanges

Location: China

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Certificaten China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Certificaten China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Certificaten China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Certificaten