R1506 World Trade Center Anyang Henan China 455000
Thuis

ZIZI ENGINEERING CO.,LTD

China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD certificaten
China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD certificaten
Zizi is betrouwbaar. Tijdens de vijf jaar van het werken met hen, voelde ik hun beroep. Hun pijpmontage is niet alleen van goede kwaliteit en rendabel, maar hun dienst is nadenkend en aandachtig, eliminerend de zorg van onze naverkoop.

—— Nadim akef-Aankoop Manager

Wij vergeleken ook veel andere bedrijven alvorens wij Zizi kozen, maar zij kunnen de beste producten en de diensten in mijn ideale prijs verlenen. Onze samenwerking ging goed, en ik introduceerde ook mijn partners om hun producten te kopen.

—— Het saab-Project van Rabihabi Manager

Ik moet zeggen hun personeel, vooral M. Jerry zeer verantwoordelijk is. Hij verstrekt altijd citaten en diverse documenten in een korte tijd, en hij kan vele dingen overwegen die vooraf daarom me helpen vele problemen oplossen.

—— Jessie luwte-Merchandiser

Ik ben online Chatten Nu

ZIZI ENGINEERING CO.,LTD

1 2 3
ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD
Koolstofstaal voor buisleidingen gesmeed staal flenzen gesmeed voor buisleidingen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZZ
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%
Products: Steel Pipe Fittings and Flanges
Location: China

Co. van de Zizitechniek, Ltd is een belangrijke industriële pijpmontage en voorziet leverancier voor bouw, petrochemische stof en olieveldklanten van een flens.
Wij namen in de vervaardiging in dienst en de uitvoer van industriële pijpmontage 9 jaar, is onze producten verkocht aan 37 landen rond de wereld. Wij hebben een moderne en professionele die productieinstallatie, twee pakhuizen achter elkaar wordt gevestigd dichtbij de haven. Zij zijn de basis voor onze capaciteit om hoogte aan te bieden - kwaliteitsproducten en snelle levering.

Onze producten zijn hoofdzakelijk stuiklasmontage, gesmede pijpfitings en gesmede staalflenzen in roestvrij staal, koolstofstaal en legeringsstaal. Zij worden geproduceerd volgens de Amerikaanse normen van ASME/ANSI, de Normen van DIN Duitsland, de Japanse normen van JIS of als vereiste klant. Die producten worden wijd gebruikt in de petrochemische industrie, scheepsbouw, olieveld in oceaan, stroom of de stadsbouw.

Aangezien wij worden opgericht, zijn wij geconcentreerd om een professioneel globaal vervaardigingsbedrijf met beste producten en de dienst te zijn. Uiteindelijk worden wij sommige verwezenlijkingen na jaren van het harding het werken en presistence. 

Wij zullen altijd aandringen eerst op de het leiden doelstelling van „kwaliteit, de dienst opperste, redelijke prijs“. Op basis van onophoudelijk perfectie de huidige producten, ons bedrijf voortdurend op de productieve technologie vernieuwt, voorziet enorme klanten van allerlei superieure nieuwe goederen. Wij zijn bereid oprecht om met vrienden van alle gangen van het leven samen te werken om een betere toekomst tot stand te brengen.

Contactgegevens
ZIZI ENGINEERING CO.,LTD
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)