R1506 World Trade Center Anyang Henan China 455000
Thuis

ZIZI ENGINEERING CO.,LTD Fabrieksreis

China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD certificaten
China ZIZI ENGINEERING CO.,LTD certificaten
Zizi is betrouwbaar. Tijdens de vijf jaar van het werken met hen, voelde ik hun beroep. Hun pijpmontage is niet alleen van goede kwaliteit en rendabel, maar hun dienst is nadenkend en aandachtig, eliminerend de zorg van onze naverkoop.

—— Nadim akef-Aankoop Manager

Wij vergeleken ook veel andere bedrijven alvorens wij Zizi kozen, maar zij kunnen de beste producten en de diensten in mijn ideale prijs verlenen. Onze samenwerking ging goed, en ik introduceerde ook mijn partners om hun producten te kopen.

—— Het saab-Project van Rabihabi Manager

Ik moet zeggen hun personeel, vooral M. Jerry zeer verantwoordelijk is. Hij verstrekt altijd citaten en diverse documenten in een korte tijd, en hij kan vele dingen overwegen die vooraf daarom me helpen vele problemen oplossen.

—— Jessie luwte-Merchandiser

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD
productielijn
Fabrieksgebouw
buigen
verwarming

productielijn

Fabrieksgebouw

buigen

verwarming

1 2 3
ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD ZIZI ENGINEERING CO.,LTD
Buttweld fittingen
Forged hulpstukken
gesmeed staal flenzen

Buttweld fittingen

Forged hulpstukken

gesmeed staal flenzen

 • lopende band

  Als professionele fabrikant, hebben wij onze eigen vervaardigingsinstallatie die de douanedienst vanaf tekeningen kan aanbieden. Het helpt een partij in het besparen van de productenkosten en levertijd. De fabriek behandelt gebied van 12.000 vierkante meters en heeft een totale investering 60 miljoen Yuans. Het owms meer dan 100 werknemers en 20 professionele technici. Wij zijn van de overvloedige technische kracht, het geavanceerde productieve materiaal en de volledige testende middelen.

  Het smeedstuk en verwerkingsmateriaal omvat het automatische band zagen, barsnijmachines, smedende persen, de ring van de smeedstukmachine, box-type weerstandsoven, CNC draaibanken, verticale draaibanken en boringsmachines totaal meer dan 200 stukken. Wij rustten ook met het doven van en het met een laag bedekken van apparaten zoals roestvrij staal verhardende oven op hoge temperatuur en de anticorrosieve productielijn van 3PE uit.

  ZIZI ENGINEERING CO.,LTD fabriek productielijn 0

  Voor het testen, ook hebben wij vijfentwintig reeksen NDT materiaal met inbegrip van de Magnetische machines van de deeltjesinspectie, UT-machines en Utrasonic-dikte het testen materiaal, samen met hydraulische testmachine, hydraulische almachtige experimentele machine wij-1000A en volledige reeks microscopische analysemateriaal en andere fysieke en chemische instrumenten (ARL3460-Spectrograaf). De QA/QC-persoon zal verzekeren de producten 100% de inspectie overgaan. De productenverschijning is ook behandeld in de inspectie.

  ZIZI ENGINEERING CO.,LTD fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Zizi is fabrikant van de montage van de staalpijp. Volgens vervaardigingsnormen of klanteneisen, leveren wij de Gesmede Montage van de Contactdooslas, Gesmede Ingepaste Montage, Buttweld-Montage en Gesmede Flenzen voor industriële toepassing.

  Zizi integreert meer dan 5 ondernemingen van grondstoffen aan vervoer, die een reeks volledige en betrouwbare die leveringssystemen worden op een wetenschappelijk en logisch beheer worden gebaseerd.

  Ons bedrijf legt een grote spanning op de techincal hervorming. Wij voeren de geavanceerde productieve faciliteiten in en lossen veel moeilijkheden van productie op.

 • R & D
  1. Opstelling ons eigen R&D-team.
  2. Het houden van studie en het absorberen van de geavanceerde technologie van binnenlandse markt en in het buitenland.
  3. De nadruk verbetert het productieproces om de kosten te verminderen en de kwaliteit en de output ondertussen te verbeteren.
  4. Heeft één octrooi van smeedstukproces.

   

Contactgegevens
ZIZI ENGINEERING CO.,LTD
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)